WIE ZIJN WIJ

Hiloka logo sitecropped-HEADER-GROENE-WERELD-1.png

Over Mascha:

Ik geef yoga-lessen en intuïtieve massages en ik dans, zing en maak muziek.  Mijn manier van werken is intuïtief en vanuit innerlijke aandacht. Samen met Marck vorm ik een theaterduo waarin natuurmagie en clownerie een belangrijke rol speelt. Voor mij is yoga de weg naar binnen, de weg van innerlijke aandacht. Expressie is de weg naar buiten, het vorm geven aan dat wat er binnen in je beweegt. In dit speelveld beweeg ik mij. Vanuit  het moment en met dat wat zich ter plekke aandient. Het is mijn uitdaging en speelplezier om elke keer opnieuw een vorm te vinden om deze beweging over te brengen. Vanuit binnen naar buiten en weer terug, de dans van de eeuwige spiraal, de harteklop van moeder Aarde.

Over Marck:

Ik ben altijd geboeid geweest door heel veel verschillende vormen van creatieve expressie en heb mezelf dan ook in de loop van mijn leven vele “ambachten”  eigen gemaakt. Koken, clownerie, goochelen, manden maken, kostuumontwerp en realisatie, aikido en tai chi, ratels en andere percussie instrumenten maken en houtbewerking. Verder zing ik en speel ik accordeon, drums en percussie. Creatief atelier Hiloka is voor mij een kapstok en een mogelijkheid om deze veelzijdigheid een structuur te bieden en het zo mogelijk te maken om die kwaliteiten in te zetten. “

 HOME ICOON  HILOKASITE