MASCHA OVER YOGA

YOGAPAGINA MASCHA OVER YOGA

 

Ik  heb bij Ron van der Post te Nijmegen de 3-jarige dynamische yoga opleiding  gevolgd. In mijn lessen laat ik me inspireren door diverse vormen van yoga die mij aanspreken. Langzamerhand begint zich hierin mijn eigen stijl af te tekenen. Een stijl die zich kenmerkt door aandacht en afwisseling tussen dynamisch en ingetogen, tussen zacht en kracht. Het is mijn streven om zoveel mogelijk ruimte in het lichaam te creëren door er met zachtheid en aandacht in te verblijven en daardoor spanningen los te leren laten en krachten te leren kennen. Ik hoop door te kunnen geven wat yoga mij gegeven heeft. Kracht, stabiliteit en de ruimte en het vermogen om met liefdevolle aandacht in mijn lichaam te verblijven.  Ik geloof dat het fysieke lichaam de meest praktische ingang is om te leren bewust en liefdevol met jezelf om te gaan. Het lichaam liegt niet en geeft vaak feilloos aan wat er met je aan de hand is.  Hoe beter je de signalen die het geeft leert kennen en ervaren hoe gemakkelijker je spanningen op elk gebied; emotioneel, fysiek en geestelijk, kunt leren transformeren.

Ik geef wekelijks lessen. Verder bied ik  bij gelegenheid yoga workshops en verdiepingslessen aan. De info hierover wordt op de agenda van hiloka geplaatst.

Ook is er de mogelijkheid voor individuele consulten in de praktijkruimte aan de Wilgenstraat 11 in Pannerden.